Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Surprise!

  • Monday, December 16, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Ohhh weekend ni sofia berjaya mengurungkan diri di rumah...huaaaa nikmat ok...sabtu pagi lepas swimming..sofia memang tak le kemana-mana selain terus menonong je balik umah...makn pun memang le masak sebab malas tahap gaban...

    Act, ade sebab kenapa sofia terpakse memalaskan diri...aihh gara-gara pasal kereta sofia lah juga...ha tuh nanti sofia citer detail la...

    Berbalik kepada weekend sofia nih, memang syok la dapat duduk rumah..sambil nak pulun abiskan drama-drama yang serious berlambak hahaha...

    Drama 7th Great Civil tuh selamat khatam dah...sofia tak dapat nak tengok yang kat tv9..tak boleh nak tengok time tuh sebab tengah pulun drama lain..hahaha sekali dapat tau cite tuh si Chansung tuh berlakon...hah try la tengok...ok..puas hati sungguh dia berlakon..hahaha



    So, abis drama tuh, sofia dah bajet cantik ahad mula dengan drama lain, Incarnation of Money..tapiiii...sedang sofia tengok, ada yang beri salam...

    Rupanya adik-adik lelaki sofia datang....aihhhh kalau dah nama diorang ni ade kat rumah sofia...hah tuh macam yang korang tengok dalam pic tuh...memang tak lekang mata diorang dari ngadap game...

    Huhuhu memang syok diorang datang...tapi hasrat sofia nak pulun abiskan cepat-cepat drama baru tuh tak kesampaian lah jawabnya...

    Sebenarnya si chibby nih sebelum dia tetiba muncul kat depan pintu umah sofia, dia dah tel sofia banyak kali kata nak datang umah sofia, tapi sure la tak dapat permission parents sofia kalau dia nak datang sendiri naik bus tuh...si Haziq pulak free ni, tu yang dia pun layankan adik dia datang..tapi Haziq tak lah lama stay..dia ada urusan dia..tinggal chibby jelah duk ngan sofia sementara abiskan cuti sekolah dia...

    Bila dah diorang conquer tv kan...memang disuruhnya sofia kemas umah... -.-

















    2 comments:

    Mummydearie said...

    Apa nak buat, terpaksalah kemas rumah dan bagi laluan kat adik-adik pulak. Akak suka Incarnation of Money tu. Tetiba aje suka alahai tengok si Kang Ji Hwan ni. So alahai sweet... mulalah tu mata berbintang2 lagi!

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: btl2..mmg harus bg laluan kak...cite tuh best kan..jln citer menarik sgt hahaha