Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Short Holiday

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






Annyeonghaseyo~~~

Fuhhh terasa sedikit kesegaran arini sofia ke office..hahaha setelah mengambil cuti semalam...last week memang pulun abis keje..so, semalam sofia amik off sehari..huhu sehari jekkk..bolehlah dari tak dapat cuti langsung kan...alhamdulillah~~

Lagipun, johor cuti semalam..so, family sofia semua berkumpul kat rumah sofia..planning asal kami sebenarnya nak bercuti ke pantai..tapi disebabkan cuaca yang sangat-sangat tak mengizinkan sekarang nih kan...kitorang tukar plan...

End up dengan berjalan-jalan sekitar KL jelah...bila dah berjalan area KL ni, nampaknya memang lebih kepada shopping lah jawabnya....boleh la..janji kepala ni ringan sikit...



Di sebabkan kitorang cancel pegi ke laut ni, sofia ngan family ke Aquaria KLCC tuh..hahaha boleh la...dapat juga tengok hidupan akuatik kat sini...dengar air..tengok-tengok ikan-ikan yang pelbagai jenis nih berenang..memang melegakan juga la..

Lagi pun ayah sofia ni sangaaaaat lah suka dengan hidupan akuatik nih...terutamanya ikan...kat Muar tuh..pagi-pagi, dia akan duduk belek ikan-ikan dia...bagi makan...ayah sofia penah cakap, hati dia tenang bila tengok ikan berenang...tapi, tuh memang diakui..sofia pun rasa perkara yang sama...

Kat sini, banyak yang kitorang tengok ikan yang kebanyakannya dalam dasar laut..ikannya memang super lah unik...serious banyak yang kita tak pernah nampak..kalau korang penah main game Feeding Frenzy...haaa semua spesis ikan dalam game tuh memang wujud yer...hahaha

Seronok dalam ni....cuma lepas ni kalau ada rezeki, sofia nak try yang bagi shark makan tuh...hehehehe  


















4 comments:

Lyn Yusoff said...

johor cuti apa smlm??
selangor esok.. hehehe

Isteri kepada Suami said...

Lyn: semlm johor cuti hol..ohh selangor sok cuti...huaaa bestnya...yg susah cuti ni wilayah jelah

Mummydearie said...

Takpalah, Sofia. Satu hari pun cuti jugakan. Apalagi dapat bercuti bersama family. Memang bestlah. Tetiba akak teringat nak cuti juga walaupun cuti dah abis dipulun!

Isteri kepada Suami said...

Mummydearie: pehh kak...bkn akk pn baru abs bercuti jgk ke...haha tp kalo bab2 cuti ni..mmg xpenah rasa puas ek kak hehe