Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

RIP Hero!

  • Tuesday, December 3, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Ohhh semalam sungguh tidak berkesempatan sofia nak update apa-apa...sofia punya weekend yang full..pagi pulak ada meeting..memang tak sempat prepare apa-apa pun...

    Btw, hari ahad telah dikejutkan dengan berita kematian hero Fast n Furious..huhu...fav movie sofia...sofia follow movie ni dari 1 sampai 6..memang tak penah bosan pun...huhu dan untuk yang 7 nih memang sofia tunggu saaaaangaaattttt untuk ditayangkan...

    Masa mula-mula tahu tu sofia, chibby dengan haziq buat dekk jelah ekk..kot-kot rumours kan...sofia dah malas nak percaya sangat bila kata org tu mati org ni mati...sebelum ni, tak memasal ada rumours pasal Jongkook juga...heeeee...



    Tapi, lepas sofia tengok semua berita, baru sofia percaya...ehhh memang betul la...pastu tengok semua orang post pasal dia...huhuhu memang terasa kehilangan...lagi lah sofia rasa bila Fast and Furious 7 tuh nanti tayang lagi laaaahhhh...tengok teaser je pun dah boleh rasa sedihnya,...

    Paul Walker ni sebenarnya ada je banyak movie lain dia berlakon..tapi dengan movie Fast and Furious ni jugak nama dia naik...sofia ada juga tengok movie die yang lain..tapi macam xde feel sangat bila tengok tuh...

    Dengan citer 2 Fast 2 Furious ni dulu, kalau perasan, ada musim orang pasang lampu bawah kereta..haha semuanya terpengaruh dengan citer dia berlakon...

    Mendiang dikatakan ada anak perempuan 16 tahun...perghh sofia tak sangka betul brian dah ada anak...hahaha...

    Rest In Peace Paul Walker!!



















    4 comments:

    JiLL said...

    sedihhhh kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! smlm org tgk eight below pastu sungguh nanges. ahahha sbb dia nanges.

    Isteri kepada Suami said...

    JiLL: sedihhhhh...sbb dia berlakon best kannnn...sgt xsangka pemergian die

    Mummydearie said...

    Baru 40 tahun dah pergi. Muda lagi tu tapi memang dah ajal nak mati cara tu. Suka juga tengok Paul Walker ni dalam F&F. Baru beberapa minggu kot tengok muka dia kat Top Gear Korea.

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: tuh la..mmg sgt x disangka2 langsung...xtau la rupa FF 7 ni nnt cmne..sbb dh separuh jalan kan dia berlakon