Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Pain..Hurt..Reward

  • Tuesday, December 17, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Hahaha Sabtu aritu sofia mula join body combat...hahaha memang superb best...pergh rasa macam join boxing...hahaha..serious memang best gile...kena pulak dengan pergerakan ikut beat music....huaaaaa memang release abis rasanya...

    Ok, sabtu no prob...best gile badan...buat lagi Ahad...

    Masuk ke Ahad belah malam...tangan sofia yang belah kanan rasa lain macam...berat gile nak angkat tangan...



    Makin lama makin sengal gila...lepastu nak angkat tutup periuk pun tak boleh...

    Alamak...ada pergerakan yang sofia salah buat ke ni....aduhhhh..memang sakit...

    Semalam pulak, ohhh kesakitan, kelenguhan..kesengalan tu dah berarak ke tengah-tengah belakang badan sofia....huaaaaaa!! memang sakit!

    Nak baring sakit...dah baring, nak bangun pun sakit...huhuhuhu...sofia bantai jogging ke body jamming pun tak terasa teruk macam ni...huhu...



    Malam tadi, sofia tak tahan dah...sofia minta Haziq carikan salonpas ni..memang teruk sangat dah malam ni..sebab semalam sofia nak drive, pusing stereng pun sakit gile...

    Huhu..masa tampal ni memang kurang lah sikit rasa sakitnya...sedaplah juga nak baring n tido...huhu tapi bangun pagi tadi still rasa sakit lagi belakang badan ni...

    Tapi, nak putus asa buat body combat ni macam berbelah bahagi sebenarnya...sofia suka...cuma mungkin sebab 1st time join body combat..tuh yang sakitnya macam ni kot...sofia saja nak variasi kan aktiviti yang sofia buat sekarang..macam boring la pulak asyik jogging kan..hehe sekali sekala tuh yang nak tukar lain...tapi yang ni memang betul-betul buat badan sofia berasa lah ekkk...













    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    salonpas ni bagus jugak
    maklum lah pd kita2 yg jarang exercise ni.. mmg ada lah sakit sana sini...

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: kan kak...hahaha sakit tu yg buat lg rs berat nk teruskan hahaha

    Mummydearie said...

    Kotnya badan tu terkejut tetiba aje berbody combat. Takpa, bila dah ok buat lagi. Bila dah jadi kebiasaan mungkin takda sakitnya lagi.

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: haha kak...masalahnya, sampai skg sofia rs mcm fobia nk buat lagi ahahaha...