Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ho Ho Ho

  • Tuesday, December 24, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Yeayyy!! esok cuti!! ho ho ho...merry christmas!!! esok sure banyak program best-best kan...cartoon pepagi tuh for sure lah...haha..eahhh even dah besar-besar ni sekali-sekala kita layan cartoon syok juga taw...

    Tapi, tak tahu lah ek dapat layan ke tak esok...sebab sofia macam kena keluar mencari sesuatu..haha lusa birthday ayah sofia...mencari sesuatu untuk diberi..yang abah belum ada..haaa tuh yang tak tahu nak kasi ape..baju, dah selalu sangat kasi..setiap kali sofia travel..sofia memang suka beli baju untuk family..tuh yang nak cari kelainan...

    Hurmmmm korang ada idea tak nak kasi ape birthday kat abah sofia nih...nak kasi gadget, tuh tak suai...dulu penah kasi handphone tapi penyudahnya tak jadi apa pun..abah sofia bukan kaki gadget...sangat old school..so, korang ada ape-ape idea tak? sofia kalau boleh nak kasi yang sangat memory untuk abah..ermm tahun depan tak tahu boleh celebrate ke tak sebab sofia dah mula sangat busy sekarang ni...jarang balik juga...mana tak nya kadang-kadang weekend pun kena keje...huhu..so, tuh yang sofia ingat nak buat sesuatu yang sangat tidak dapat dilupakan...

    Dan untuk yang menyambut Christmas esok....Merry Christmas!!










    6 comments:

    Mummydearie said...

    Belikan jam tangan aje, Sofia. Boleh tahan lama. Alahai, tinggal beberapa hari lagi dah habis 2013. Sambut tahun baru memang seronok tapi sedihlah juga, cepat sangat masa berlalu.

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hahaha tuh la..nk survey esok hehehe...thx kak for the idea

    Lyn Yusoff said...

    Beli kan wallet..

    kacang buncis said...

    salam...happy ye sofia esok cuti hehe

    kacang buncis said...

    salam...happy ye sofia esok cuti hehe

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: a'aa ekk..sofia lupa wallet..tapi sofia dah terbeli kemeja plk hehehe

    kacang sebuncis: salam...bahagia bila dapat cuti nih.. :)