Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

26 December

  • Thursday, December 26, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Mesti ramai yang sambung cuti lagi arini n esok kan...untung laaa...sofia tak..plan before ni ada juga macam nak cuti lepas x-mas ni, tapi, sebabkan family sofia tak jadi datang arini..hurmm baik sofia keje jela..kalo diorang ada..best la..haha boleh lepas sana sini hahaha...

    Nih anak yang ajar parents dia melepak ni hahaha...

    Tapi, parents sofia tetaaaappp datang juga...weekend ni..hehe..kalau diorang tak jadi datang for sure sofia akan berlepas pulang ke Muar..dah lebih dua bulan juga sofia rasa tak balik Muar...huhu...kena pulak waktu yang tengah membusy + time cuti sekolah...adik-adik sofia yang banyak kali datang sini...hahaha tuh yang boleh bertahan sampai 2 bulan lebih tak balik Muar...

    Ohh..btw, arini 26 Disember..birthday abah!!!

    Happy Birthday abah!!! semoga abah panjang umur..murah rezeki..sentiasa di rahmati Allah dan may all your dream come true abah!!

    Pagi tadi call wish abah...aihhh tetiba rasa sebak plak...rasa nk balik je Muar arinih...

    Tapi tak lama lepas ada niat nak cabut balik Muar, dapat email bos ada meeting petang ni and petang esok..so harus ku tabahkan hati bertahan sampai weekend ni tunggu diorang datang...
















    0 comments: