Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Yeay..2014 Ada Juga Cuti Dalam Bulan Puasa

  • Friday, November 29, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Yeay!! its friday yeahhhh~~~ hahaha tapi minggu kali ni sofia tak rasa macam menunggu jumaat..tak delah tetiap ari bangun asyik ingat jumaat je..tapi setiap kali bangun terus ingat apa benda yang pending kat office tuh..

    Tengah siap-siap nak pegi office pagi tadi, dengar kat radio yang mengatakan yang mulai tahun depan (2014), wilayah akan ambil cuti untuk Nuzul Al-Quran..yeayyy! even still tak sama dengan johor yang ambil awal Ramadhan kan...bersyukur la..at least ada juga cuti dalam bulan puasa..kalau tak memang tak ada langsung...

    Excited..excited juga untuk ramadhan tahun depan..ganti puasa sofia tak abis lagi..huhuhu...




















    4 comments:

    Mummydearie said...

    Eh, Sofia kita memang tak ambil cuti Nuzul AlQuran eh selama ni? La...sengalnya akak. Cuti memang suka tapi hari-hari cuti umum tu ada failed sikit. Kita lagi best, tahun depan kita ada cuti bila Jepun bercuti :D

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: pehh kak..kalo sofia tuh yg plg penting...hahaha nk susun cuti..aikkk knape kene ikut jepun kak?

    Mummydearie said...

    Sebab akak kerja ngan Jepun, Sofia...so kira adalah sikit ong tahun depan ntah mengapa dia orang ni mimpi nak bagi cuti greenery day, equinox day bagai :D

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: ohh best la macam tuh...jarg company nk bg cuti macam tuh kan...bestnyeeee