Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Susah Lah Lepas Ni

  • Monday, November 25, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Happy monday morning guys!! So, Jumaat aritu korang tengok tak MAMA? hahaha sofia semestinya lah kan...time belum start kat 8tv..sofia tengok live streaming..pastu dah start kat 8tv tengok lagi..hahaha..act yang kat 8tv tuh sofia rasa macam dia tak amik fully show je... -.-

    Yang paling best semestinya lah bila favourite artis sofia menang artist of the year..hahaa G-Dragon menang 3 ke 4 anugerah..tahniah...chukahe Mr. G...tapi tak bestnya, ada satu anugerah tu Paris Hilton boleh pulak yg bagi hadiah..aishhh...pastu pagi ni sofia terbaca pulak si GD ni tengok boxing ngan Paris Hilton..aishhh semua nak amik kesempatan kat GD..dulu anak raja arab..aihhh

    Haha tuh cerita tentang kegembiraan MAMA jumaat aritu..dan sabtu nya pulak..sofia dapat news yang Johor akan ambil Jumaat cuti..Ahad bekerja mulai tahun depan..huhuhuhu  ini satu kesusahan lah untuk sofia... -.-



    Sebabnya...dalam family sofia nih, sofia sorang je yang tersasar keje luar Johor...so, lepas ni kalau nak bercuti ke trip dengan family ke..haaaa masak lah sofia..sure lah sofia yang kena mengalahkan..huhuhuh...

    Untuk orang lain sofia tak sure camne keadaannya lah bila bertukar hari bekerja ni..tapi macam sofia susahlah..dah lah tahun depan family sofia dah tak ada siapa yang ambil exam...huhuhu nak jalan-jalan weekend memang tak ada hal..tapi nih dah bertukar..payahlah kan..lagi lah sofia tahun depan memang full dengan keje testing, ke agensi-agensi arghhh memang full aktiviti tahun depan..

    So, kalau weekend kitorang sama..boleh je lah kitorang still berjalan kan dengan tanpa minta cuti...nih bila dah macam ni...aihhhh tak kan lah setiap kali nak berjalan dengan family nak kena cuti pulak kan...padahal selama ni boleh kitorang guna weekend...huhuhuhu...

    Kalau kata nak suh pindah johor...hurmmm sofia rasa cukuplah pengalaman sofia sebelum ni yang bekerja kat johor..pengalaman yang cukup buat sofia rasa serik




















    6 comments:

    Jacky Juing said...

    hai .. saya datang lagi... pengujung setia nih~ hahah.. awak apa khabar sekarang..

    - Mr.J

    Isteri kepada Suami said...

    Jacky Juing: hehe tqtq...ok lah..hehe

    Jacky Juing said...

    lama xberborak2 di blog yer

    Isteri kepada Suami said...

    Jacky Juing: hahaha betul2..lama kite tak borak2 kan

    Mummydearie said...

    Aik, napa pulak serik kerja di Johor ni? Sofia orang Muar, kan? Akak kampung kat BP tapi lah ni dah jadi lupa daratan, dok KL dah berzaman. Dulupun memang Johor cuti Jumaat/Sabtu sebelum ditukar ke Sabtu/Ahad.

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: haha a'aa org Muar...haha..pengalaman dulu tu yg buat sofia serik kak