Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sekian Lama

  • Thursday, November 21, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Khamis sudah...esok Jumaat..yeay!!! minggu ni pergh rasa macam tak sedar dah nak masuk Jumaat...pastu belek-belek calendar..lebih kurang seminggu lebih je lagi kita dah masuk December..

    Fuhhh cepat betul masa berlalu...pejam celik pejam celik..dah nak dekat 3 bulan la jugak sofia tak pekena makanan korea nih kan..hahaha...last masa vacation ke Korea tuh..lepas tu memang tak de ke mana-mana restoran Korea..

    Dan last Sunday...sofia dengan cousin lepak di KLCC..haaaaaa dah alang-alang tuh kan..ape lagi..pekenakan tekak dengan korean food...bagi cousin sofia, nih first time dia try korean food nih..haha nasib baik dia boleh telan..cuma sop-sop je cousin sofia susah nak telan..hahaha...

    Kalau lah kat area Putrajaya nih ade...kan best...tak payah nak tunggu ke KL...huhu














    9 comments:

    kacang buncis said...

    salam sofia.....sedapnya

    Puan Kutu said...

    sy pun tak pernah makan makanan korea,nmpk pun macam tak kena sgt dengan tekak.hehe

    lily lotus said...

    tak pernah rasa jugak. bagus tekak sofea mcm2 boleh telan..hehe

    Fifi Nadhrah said...

    fifi tak pernah makan makanan korea..

    Isteri kepada Suami said...

    kacang buncis: salam...best gilerzz

    Puan Kutu: hehe..tuh la..tak semua org blh serasi..tp sofia tang maknn korea ni serasi je hehe

    Fifi Nadhrah: hehehe besssttt try la

    Jacky Juing said...

    macma tomyam je aku tengok hehehehe

    Isteri kepada Suami said...

    Jacky Juing: hahha bukan lah mr j..tuh soup kimchi

    Mummydearie said...

    Akak pun tak boleh nak telan sangatlah masakan Korea ni, Sofia. Bukan Korea aje, lain-lain pun sama. Sedangkan lauk pauk tempatan pun memilih. Memang tak adventure langsung!

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hehehe sofia suka je try2 makanan nih..asalkan bukan makanan yg rempah ratus..sofia allergic rempah..perut tak tahan