Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Riuh Rumah Dengan Si Kecil

  • Monday, November 18, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Huahhh weekend sofia kali nih dipenuhi dengan keriuhan suara si kecil nih ea aka Balqis hehe...confirm jiran sofia nih pelik..selama ni kalau memekak dari umah sofia kalau tak rupe bunyi macam konsert...suara-suara korea jelah...hahaha

    Sofia kalau dah nama duduk rumah + depan tv...sure lah memang akan memanjang je drama..dah memang tak de maknanya sofia akan layan citer lain..hahaha...melainkan rumah sofia dikunjungi family..haaa tuh memang la terpaksa tengok channel lain juga... :(( abah memang tak suka sofia asyik mengadap tengok korea je...

    Cousin sofia stay umah sofia weekend semalam..dari ari Sabtu..husband dia ada urusan di JB...so cousin sofia nih stay kat umah sofia...

    Hahaha...memang riuh rumah eah even dia sorang...memang habis setiap sudut dia explore...tapi sian kat dia tak de mainan langsung kat umah sofia nih..so, apa yang dia main pen, magic pen, kertas, remote, telephone, kerusi...ha tuh jelah yang dia dapat...mesti dia boring kan..

    Memang dari ari Sabtu sampai ke Ahad..keje sofia melayan dia..hahaha...



















    3 comments:

    mrs Fiza said...

    ada budak terisi skit kesunyian tu kan..hihi

    Mummydearie said...

    Nasib baik jiran tak buat spot check napa tetiba ada suara budak kecil kat rumah Sofia..hahaha...

    Napa tak ajak dia layan cerita Korea? Eh, akak ni macamlah budak tu tau nak feeling2 tengok cerita Korea kan...kartun pun dia ignore inikan pulak drama-drama Korea.

    Isteri kepada Suami said...

    mrs Fiza: hehe blh la..tp bile die dah balik rasa lain plk..hehe

    Mummydearie: hahaha tuh la psl..kang kecoh jadinya hahaha..pergh budak kecik ni citer2 die tak layan..die layan yg menari2..haha lagu2 korea yg menari2 die layan hahaha