Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Mula Dah..Jom!

  • Thursday, November 28, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Whoahhh sekarang kan dah mula Year End Sale kan...kalau tak silap dah 2 minggu dah pun mula YES ni..so, selain dari sale-sale yang kat shopping complex ni...Ariani ni pun ada buat sale yang hanya untuk Member je lah kali ni...

    Hurmm selalunya tak lah restricted sangat untuk member..tapi kali ni die restricted pulak untuk member je..haaa bagi yang jenis macam sofia..suka pakai tudung main sarung je..tak payah pikir nak iron bagai tuh..sofia memang suggest kat korang tudung ni haha

    Sofia memang jenis yang tak pernah gosok tudung..serious memang tak suka..sofia pakai tudung pun yang ada awning ni..jadi basuh pun pakai tangan..tu yang tak perlu nak gosok-gosok..

    Jadi, sementara tengah ada sale ni...jom arr...50% eah...jom jom!!

















    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    kekadang tak sale pun membeli gak..
    camne tuh.. hehehe

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn Yusoff : hehehe kak, yg tuh lain kak..yg ni mcam dh jd 1 fenomena..kalo ade sale je nk jg beli :P hahaha

    Mummydearie said...

    Memang patut pun kita gi sale ni, Sofia. Rugi kalau tak memborong. Lagipun ASB dah nak tutup hujung tahun nak kira dividen, so duit lebih kenalah berbelanja. Apakah motifnya ni!