Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Life

  • Wednesday, November 27, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...







    Annyeonghaseyo~~

    Sofia selalul buat yang no.4 tuh...pastu sofia rasa semua orang macam pelik kenapa boleh gelak..haha tapi sekarang, kalau sofia gelak..bos pun kadang-kadang boleh menyengih hahaha....

    Selalunya gelak sebab dah tak mampu nak buat apa..so gelak dulu, pastu kita analyze problem tu untuk dapatkan solution..

    Lets make our life happy ^_^












    5 comments:

    zarena heeney said...

    gelak penawar duka

    Mummydearie said...

    Akak tak boleh buat no.3 tu. Suka betul nak make things complicated.

    Isteri kepada Suami said...

    zarena heeney: sebenarnya dh tak tahu nak tunjuk expression muka mcmana tuh yg gelak jadinya hehe

    Mummydearie: hehehe ade benda kita perlu detail..ade benda sofia lebih suka pilih untuk simple je hehe

    Lyn Yusoff said...

    no. 3 tu klu takleh nak pikir lagi just gelak jer.. ape lagi nak buat kan

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: a'aa betul tuh kak..gelak dlu..