Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Hari Ni Punya Excited Lain Macam

  • Friday, November 22, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Yeay!! Jumaat...apa yang penting, jumaat kali lebih excited bukan sebab dah nak weekend..tapi sebab malam ada MNET Awards ni!!!

    Tahun ni lagi sekali di Hong Kong...hurmmm asyik Hong Kong je...Malaysia so far, awards yang penah diorang buat kat Malaysia adalah 27th Golden Disk Awards...hahaha sofia pegi heh...memang syoookkk..suka sangaaat time tuh..even weekdays..balik 2 pagi, esok nak kena pegi keje...hahaha




    GDragon dipercalonkan dalam beberapa kategori..sehingga ke pagi..haha semestinya lah GD masih mendahului dalam setiap kategori yang mencalonkan dia...

    Hopefully semuanya GD menang malam ni...nak tengok dia perform malam ni..

    Malam ni, 8tv akan tayangkan MAMA ni..tapi delayed punya lah...MAMA sepatutnya bermula 6.00pm tapi 8tv akan tayang pada pukul 9.30pm...huhu miss diorang punya red carpet..tak pe..mesti ada yang live streaming...boleh cari hihi

    Kali ni, entah style macam mana pulak dia akan bawa ekk..


    Aihh excited sangat ni tak sedar padahal weekend nih sofia kena keje ni...  -.-




















    4 comments:

    Fifi Nadhrah said...

    xpernah join.. syok ye?

    Isteri kepada Suami said...

    Fifi Nadhrah : joined la..best!!

    kacang buncis said...

    salam....sofia....best ke sofia?

    Mummydearie said...

    Tak tengoklah Sofia. Akak cuma minat tengok drama Korea aje ^_^