Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Great Breakfast

  • Friday, November 8, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Its Friday!! bestnyaaa...dengan pagi tadi yang hujan..perghh rasa liat betul nak bangun hehe..bape kali asyik keje snooze kan alarm...nih kalo minggu-minggu yang keje full Isnin sampai Jumaat kan..sure sofia bangun matikan alarm sebab membayangkan dah hari Sabtu...banyak kali sofia jadi macam tu..

    Tapi setakat ni tak le sampai sofia kene amik cuti gara-gara ingatkan dah weekend..hehe..

    Bangun je perut sofia dah buat rapping..macam tak makan seminggu..tengah siap-siap nak pegi office mula lah kepala sofia membayangkan nak breakfast apa...lapar gile kannn...

    Tapi memang jangan harap lah sofia nak dapat breakfast macam kat Muar..pagi-pagi pun dah boleh pekena sate, lontong, mee rebus..coffee yang ala-ala macam Starbuck pun bukak pepagi..Tapi kat Muar bukan Starbuck, namanya Coffee 434..selalunya dalam pukul 7.30am tu, sofia dah boleh breakfast kat situ..minum sama je dari yang panas hingga ke ice blended dah available dari pagi..

    Cuma dari segi makanan tak lah heaven nak dapat sate ke lontong..yang ada pagi-pagi pun nasi lemak dengan mee goreng bungkus macam dalam picture tuh hah..rasenya, orang lain buat, diorang letak kat coffee434 nih..pastuh dapat minum mocha panas..

    Tuh lah kalau kat Muar, celik je mata..makanan dah macam-macam..hahaha jawapannya ke laut la segala aturan pemakanan sofia hahaha...













    5 comments:

    Mummydearie said...

    Alahai, Sofia! Janganlah dicerita pasal makanan di Johor. Akak ni rindu betul lontong, mi bandung dan segala masakan orang Johor leh. Kopi 434 tu famous apa, tapi akak pun tak tahu rupanya kat Muo kopi tu..hahaha...

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hahaha jom arr kak kite lepak2 minum2 434

    kacang buncis said...

    salam....sedapnya...hadoiii

    mrs Fiza said...

    sedap betui tgk nasi lemak tu..haihhh

    Puan Kutu said...

    Johor mmg syurg makanan..celik mata pagi2 dh dpt telan mee rebus, lontong, nasi ambeng semua..sungguh rindu saat itu.ewah..sy keje sana 5 tahun jugak..mmg tombam la pagi2 dh makan berat..:)