Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ye Haaaa..Yeay!!

  • Friday, October 11, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Huaaaa...seronoknya..arini ari yang lama sofia nantikan..asyiklah duk ingat ari Jumaat je..akhirnya tiba juga..dan weekend kali ni kire panjang bagi sofia..sebab sofia sambung cuti untuk raya haji...huaaaa bahagianya rasaaaaaaa~~~~

    Cuti ni memang kena rest super duper rest..next week masuk keje dah mula fasa baru yang mana keadaan bekerja boleh jadi 2,3 kali ganda lagi dahsyat...haha yang sekarang ni 24 jam pun rasa tak cukup..pasni tak tahu lah macam mana pulak rasanya..apa pun yang berlaku sofia berserah je..

    Sofia harap dapat tempuhinya dengan tenang dan sabar..

    Ya Allah, berilah hamba-Mu ini kekuatan dalam menghadapi segala ujian dan dugaan yang berlaku..

    Selain tu, Selamat Hari Raya Haji untuk semua umat Islam...

















    6 comments:

    kacang buncis said...

    salam sofia
    selamat pagi :)

    Mummydearie said...

    Selamat Hari Raya Qurban, Sofia!

    Balik mana raya ni?

    zarena heeney said...

    wahhhh sofia dah smp korea yea
    bestnya...

    kacang buncis said...

    selamat pagi sofia

    Isteri kepada Suami said...

    kacang buncis: selamat pagi.. :)

    zarena: hehehe blh la kak :)


    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: selamat aidiladha kak :) sofia blk johor :)