Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Weekend

  • Friday, October 25, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Its weekend yaw~~ hahaha tapi tapi..kali ni weekend sofia kena ikut program office..tak de maknanya lah nama weekend camnih kan...aihhh..sofia nak rest~~~

    Disebabkan urusan keje kena pada weekend ni..sofia pegi dengan menghurung sekali family sofia..

    So...happy weekend semua...  ^_^













    3 comments:

    Mummydearie said...

    Ni kira bekerja sambil berliburlah ni Sofia.

    Comellah skuter kaler pink. Comel lagi yang naik skuter tu. Ikhlas tak tipu tau!

    Lyn Yusoff said...

    happy weekend.kerja rajin2 yer

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hahaha a'aa kak..suka tgk scooter tu yg pose cam tu..haha scooter tu yg bwt yg si naik tu nmpk comel hahaha

    lyn: huhu tq kak..happy weekend to you too