Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

#throwback Memory

  • Wednesday, October 9, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Sofia punya lah ingat ari ni ari Jumaat..nampak beno dah tak sabar nak rest..haa weekend ni lepas tu sofia sambung cuti sampai ke raya haji..wahhh tak sabarnya nak rest puas2...



    Sekarang  ni sofia tidur asyik terjaga..dahlah susah tido..bile tido terjaga 2, 3 pagi..aihh tah pe yang tak kena..huhu kat office ni ada yang kata maybe stress..aihhh tah ape lagi cara untuk sofia tangani stress nih..tak kan asyik nak cuti je..aihh dah la nak cuti pun bukan senang...



    Bis dah malam susah nak tido..sofia belek2 gambar2 masa cuti kat Korea nih haha..dengan arapan dapat hilangkan rasa stress..



    Tapi macam ada rasa stress lain..haha rasa nak pegi Korea balik..huaaaaa...

    I Miss Korea soooooooooooo muachhhh...



    Gambar2 nih semua masa kitorang pagi tempat2 Istana lama diorang..gambar2 nih member sofia yang amik..haha sofia suka tengok dia amik gambar2 langit tuh...

    Huaaaa memang rasa sangat menenangkan....













































    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    syoklah cuti pjg nnti..
    rest cukup2 yer

    Mummydearie said...

    Alahai minah korea sorang nih....2014 dah dekat Sofia, boleh aje kan pergi melawat Korea sekali lagi. Eh, Running Man gi Singapore tak gi tengok ke?

    Isteri kepada Suami said...

    kak lyn: hahaha tak sabar sgt dh kak :))

    kak mummydearie: hahahaha kak, 2014 kitorg pnye cuti beku la kak..selagi x live system xblh cuti..huhu :(( lagi stress bila kenangkan saat tu nnt

    haha tak dpt la kak..skg ni weekend pn kadg2 kne keje..lgpun skg tgh on class weekend..tak blh nk skip :((