Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

This Is My Coup D Etat

  • Friday, October 18, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Yeay!!! Jumaat sudah...bahagianya bekerja minggu ni..even banyak pun boleh lagi tersengih hahaha...kan bagus kalo selalu macam ni...hahaha mimpi lah sofia oi..even company sendiri pun tak boleh keje cam ni selalu haha..

    Sofia balik dari Korea aritu, ada satu brand yang terlekat dengan sofia sampai sekarang dan memang puas hati sangat..dan alhamdulillah, aritu pegi Times Square, brand tuh dah ade kat Msia...wahhh bahagianyaaa...

    Sofia lupa nak amik picture barang tuh..nanti sofia share..haha gambar atas tu muka sofia pakai mask..coral mask..memang sangat berkesan tarik segala bintik putih dan masa peel pun tak sakit..sofia penah pakai brand lain yang jeniss peel ni..perghh punye lah berjurai-jurai air mata sofia mengalir..macam kena pukul yang dahsyat sakitnya...

    Apa product nya, nanti sofia share..so far, bukan mask je sofia pakai product ni..ada beberapa lah juga.. ^_^



    Sofia punya kulit pulak bukan senang nak serasi..selain dari brand ni ada 2-3 brand lain yang dari Korea juga sofia penah try tapi memang tak serasi..tapi bila try brand ni memang serasi habis...heeee~~ ^_^

    Nak cite banyak pasal brand tu tapi tak de picture nya macam tak best...sorry ea..nanti sofia share picture n info lanjut pasal barang-barang brand tu yang sofia dah guna..

    Hahaha gambar yang sofia amik kat atas tu konon-konon nak jadi macam 2nd gambar ni...

    The revolution will not be televised..The revolution is in your mind..The revolution is in here.. 



















    4 comments:

    Mummydearie said...

    Sejak main perang-perang dengan anak-anak ni jarang sekali bermask bagai. Baru aje terfikir semalam ...hahaha...

    Mummydearie said...
    This comment has been removed by the author.
    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hehehe takpe kak..nnt sofia tunjuk kat akk mask yg sofia guna tuh...nnt akk try la..try cr masa utk pakai mask..cam sofia sbb selalu pakai makeup..tuh yg harus rajin..kalo x senang sgt tumbuh jerawat nnt

    kacang buncis said...

    salam sofia....suka pakai mask ye