Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Setelah Beberapa Tahun

  • Monday, October 28, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...

    Annyeonghaseyo~~~

    Happy monday!! happy working...harus ber happy-happy lah kan..untuk pembakar semangat mengadap permulaan hari bekerja ni..ceitt~~ :P

    So...weekend korang camne? weekend sofia pulak oklah...bekerja bersama family..hahaha

    Sofia ke PD memang sebab kerja..tapi disebabkan kena on weekend..kitorang dibenarkan bawa family..



    Dah beberapa kali juga sofia kena keje weekend and bawa family nih..macam PD ni, even family sofia kat johor and diorang free nak datang...sofia lagi lah mengalu-alukan..

    Sofia spent time bermain air dengan family sofia nih hari Ahad...sabtu sofia tak dapat joined family sofia sangat...jumpa nad berbual pun masa dalam apartment je...



    Haha serious nih setelah dah makan beberapa tahun sofia tak jumpa air laut..last sofia ke PD adalah sewaktu sekolah rendah eh..nak-nak kepala yang berserabut nih..nampak air laut memang tenang yer...even air tak bape nak cantik lah kan...tapi boleh la..air dengan langit yang terbuka luas..sangat mendamaikan...



    Time nih, sofia + chibby ngan member2 office main air nih...chibby tengah berendam...sofia tak lah nak berendam time nih...haha ape boleh buat..time2 macam nih..kalau berendam juga abis tukar laut merah pulak...



    Panas memang memancar pagi nih...balik-balik je memang berbelang abis muka...



    Seronok dapat lepak tepi laut...muka member sofia berkerut nih sebab tahan cahaya matahari yang bersinar-sinar depan dia hehe



    Haaaa chibby nih memang tak penah mandi air laut...die nih satu2 adik sofia yang hanya terdedah kepada pool je...time nih bile air laut kena kat muka die... "heeeee masiiiiiinnnn nye..." lepas tu.. "adik rasa muka adik lekit2 lahhh" dan akhirnya "along...jom mandi kat pool jelah..." 

    Adik sofia yang sorang nih memang tak boleh lah benda2 nature nih...fail!

    Hahaha sofia tak banyak amik picture ngan family pakai telephone la...banyak dalam camera ibu sofia...nanti senang-senang dah dapat picture sofia share lah eah...

    Kat sini sofia berjaya paksa ibu sofia naik bananan boat...hahaha...
















    4 comments:

    Mummydearie said...

    Kat belah mana di PD di Sofia? Quite familiar lah pulak. Seronok bekerja dan boleh bawa family bersantai yek. Salutelah mak Sofia leh naik banana boat, akak pun tak berani.

    Kalau kita merah, air laut takkan merahlah sayang...terjun ajelah!

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: kat glory beach..sebelah lexis..yg best tu lexis kak..hehe

    kak, tu pun nak naik, ibu sofia dah warning driver tuh jgn bw laju2 haha

    Lyn Yusoff said...

    Seronok dpt have dgn family..
    kt PD ni kak lyn tak pernah lagi naik banana boat. tapi pernah try kat pangkor. giler seronok & challenging gak ler..

    eh2, klu bendera jepun tak merah laut tu syg wooi.. kak lyn klu swimming selamba jer kat pool tuh. tak kuar punya.. hahaha

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn Yusoff: hehe mmg bile dpt bsama family ni happy la even kene keje hehe..tp banana boat ni xchallenging pn sbb mak sofia dh warning pakcik tu jgn bw laju2 haha

    ohh yeke kak?sofia takut jd merah..tu yg xberani...aihh ruginya... :((