Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Nature Republic

  • Monday, October 21, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Happy monday!! Huhu sofia pagi nih tak la mula dengan dengan positif huhu :((

    Mula dengan susah nak tido malam tadi..sebab sofia dah bape ari batuk-batuk..selsema..so malam tadi macam kritikal sikit..susah tido satu hal..asyik terjaga malam satu hal..huhu bayangkan macam mana la sofia nak lena..pastu dah dengar azan..huhuhu menjerit sofia subuh-subuh tadi even tak de suara sebab tak boleh tido :((

    Oklah, jom citer pasal last entry tuh sofia cakap pasal mask tuh..ha..nih rupe nya mask fav sofia sekarang..brand Nature Republic..serious puas hati...

    Brand Nature Republic nih dah mula banyak kat area KL..hurmm selain KL, ohh ada kat Mahkota Prade Malacca..selain dua tempat ni sofia tak sure..yang kat Mahkota tuh, tempat die sebelah je Etude..kalo kat Korea..kedai-kedai kosmetik nih semua sebelah menyebelah..senang kan semua berkumpul satu tempat..

    Korang try la..mask ni memang best..tak sakit bila kita nak peel dari muka..dan memang nampak la bintik-bintik putih kat mask tuh..sofia kan memang pakai makeup selalu..tuh yang sofia kenaaaaa juga rajin pakai-pakai mask nih..kalo tak, haihhhh senang betul segala bintik jerawat nih timbul kat muka  ^_^ 






















    6 comments:

    Mummydearie said...

    Akak membeli rajin, menghabiskan selalu aje terlupa :) Sofia muda lagi memanglah comel aje nampak pakai apapun. Akak ni kalau nak berdandan bagai, memang kena biar ajelah anak2 tu buat hal sendiri. Kalau tidak, memang takda 'me' time langsung!

    Lyn Yusoff said...

    klu sesuai kat muka tak salah mencuba

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hehe xpe kak..blh punye...

    Lyn: a'aa sofia pn susah nak serasi tp yg ni mmg serasi...tuh yg rs terkejut jg blh serasi hehe

    Glitters sara said...

    oit malam nanti bagi aku pakai sket nak tgk sesuai tak..hahhaa

    Isteri kepada Suami said...

    Glitters sara: hahaha yolah...

    kacang buncis said...

    salam sofia.....
    bagus2 jaga muka hehe