Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Korea - Saat Gembira

  • Wednesday, October 30, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Hahaha pertengahan minggu sudah..fuhh tak sabar nak weekend..boleh rest panjang...cuti deepavali + awal muharam kannn...

    Bila asyik ngadap keje nih kan...setiap kali balik rumah badan sure lah penat..lepas tu sementara nak lelap mata nih...aihhh mestilah nak ngadap benda-benda yang seronok-seronok yang boleh kasi hilang kan sikit stress...sikit pun jadilah..janji tak makin bertambah...



    Sofia pun duk lah tengok balik gambar-gambar masa jalan kat Korea dulu...sofia rasa gambar time pegi Eye Tricks Museum nih sofia belum penah share kot..

    Hampir separuh gambar-gambar berjalan kat Korea tuh adalah masa kat museum ni..memang kat sini sedapnya amik gambar pun..hahaha



    Tapi gambar yang ni tak bape nak jadi pulak trick nya kan..



    Museum nya nih tak lah besar pun..kecik je..tapi puas lah..memang setiap station tuh kitorang stop amik gambar..time ni kitorang pegi pun hari bekerja..so tak lah crowded sangat..




    Mengimbau kenangan masa lepak sini..huhu bestnyaaaaa~~~

    Even time nak pegi sini ni kitorang agak lost..tapi, atas direction orang-orang kat Korea..alhamdulillah...akhirnya jumpa juga..














    4 comments:

    Mummydearie said...

    Ei, cutelah gambar2 kat eye trick museum nih.

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: benda2 tu yg trick mata kite nmpk picturenya cute hehee

    Lyn Yusoff said...

    comey nya gambar2 kat sana. tertarik plak.
    klu nak pg lagi, jgn lupa ajak yer hehehe

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn Yusoff: hehehe ok kak...nnt kite set date..hehehe kat sana mmg puas hati sungguh :)