Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Finally..Its October

  • Thursday, October 3, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Huahhh...berakhir dah bulan september yang horror..kelam kabut sana sini..yang memang sebulan sofia outstation sana sini..tak duduk office sangat...huhu..penatnya badan nih...

    Dan sepanjang bulan september tuh jugaklah perut sofia tak berapa elok sampai sekarang..doctor cakap maybe terlalu stress..tapi, sofia memang perasan kalo stress sangat...sure sofia akan pedih perut..huhu..

    Sofia ingatkan dah berakhir kerja-kerja luar nih..tapi, macam akan ada lagi beberapa kali untuk bulan october nih...huaaa :(( penat badan sofia tak abis lagi nih...

    Stress..penat badan kepala nih bukan sofia sorang je yang kena..kawan-kawan sofia pun sama..huhu..harus bersabar..

    Ya Allah..pertingkatkanlah kesabaran diriku ini dalam menghadapi segala ujian dan dugaanMU.. 

    Bila dah penat dan stress melampau macam nih..mula lah rasa nak bercuti lagi..hahaha padahal baru je balik..huhuhu..










    2 comments:

    Mummydearie said...

    At least sekarang ni dapat rehat sikit lepas ni kena all out baliklah yek!

    kacang buncis said...

    salam...comelnye sofia...