Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Part III #project2013 #holiday2013

  • Tuesday, September 17, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...salam sejahtera..
    Annyeonghaseyo~~~~
    Huhu sofia agak busy dengan keje sofia sekarang ni..so..tak dapat nak cite detail setiap picture time #holiday2013 #korea
    First day sofia melawat kat tempat-tempat traditional..macam yang korang tengok kat drama-drama diorang tuh..citer-citer yang klasik..zaman-zaman dinasti tu kan...
    Diorang memang jaga tempat macam ni..ada dua tempat sebenarnya..memang ade badan-badan yang bertanggungjawab jaga keaslian tempat macam ni..
    Jadi..even moden macam mana pun diorang..generasi yang baru-baru yang sentiasa dengan game nih still boleh nampak secara real zaman-zaman dulu..
    Bukan stuktur bangunan je..tapi setiap peralatan yang digunakan memang di jaga rapi...
    Haa macam ni kasut yang digunakan zaman-zaman dinasti..tapi kasut ni dipakai oleh rakyat biasa..yang maharaja lain..
    Dalam pondok tu memang semua peralatan traditional tapi sofia pun tak tau ape bendanya..haha...
    Haaaaa pondok tuh...kalo tak silap drama rooftop prince yang Yoochun berlakon tu ada part kat sini..hehe
    Kawasan sini memang dikelilingi pasir macam dalam drama..tapi yang pelik tuh tak ada la pulak najis-najis haiwan di sini yer...
    Kat sni boleh amik picture cam ni..haha cuba teka sofia yang mana...

    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    menarik :)

    Mummydearie said...

    Sofia, drama rooftop prince tu yg masa dia jumpa something2 kat bawah bangunan tu ek?

    Ada tak nampak Jang Ok Jung punya tomb?

    Isteri kepada Suami said...

    kak Lyn: hehe :)

    mummydearie: a'aa..haha

    lily lotus said...

    bestnya u :)