Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My #project2013 Started

  • Monday, September 9, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...salam sejahtera...


    Anntenghaseyo~~~

    Guys...#project2013 sofia dah started..yeayyyy....

    #project2013 adalah #holiday sofia utk tahun 2013...so..sofia ke korea...yeayyy!!! Mmg dah lama dalam perancangan..sebab tu even sekarang keje sofia tgh teruk..tapi benda ni dah plan lebih setahun preparation..jadi sofia kena juga decide utk pegi...

    Nanti sofia citer details eh...sekarang ni masih kat korea..dah balik nanti sofia update details..hehe


    Sementara tu sofia tunjuk picture2 masa first day lah ea....


    Dapat nampak kaki je pn xpe..haha cuba teka kaki sape nih...










    3 comments:

    Mummydearie said...

    Oh, sofia... projek jalan-jalan cari retis korea rupanya :D

    kacang buncis said...

    hehhe...bestnya g korea....:)
    nak g...huwaaaaa :P

    Rosmiza Ali said...

    Hai Sofia! Wah! Pergi holiday ke Korea ke? Bestnya! Mieza pun dah lama teringin nak gi Korea.. Tp blum ada bajet.. Huhu..

    Nanti kongsi2lah bajet & tempat2 menarik kat sana k! Hehe.. ^_^
    ZON PERMAISURI CHOMEL