Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Horror Working Life

  • Tuesday, September 24, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera....






    Annyeonghaseyo~~~

    Ya Allah...sekarang ni memang dah rasa dah stress yang tahap tak mampu nak kata apa..dan last week, memang diperah abis kerja..dari weekend ke weekend dan dari pagi ke pagi..huhu...korang bayangkanlah macamana gayanya...

    Dan last week tuh juga..badan sofia dah mula tak boleh nak tahan...pagi-pagi sofia dah kena muntah-muntah..cirit-birit...bukan tak makan...sentiasa makan..tapi sofia tak tahu kenapa muntah tuh semuanya asid...dah macam tuh pun, sofia hanya rest sebelah siang..pada sebelah malamnya, sofia sambung kerja balik sampai 3 pagi...huaaaa!!

    Dan weekend nih pun sama..huhu..badan sofia tak rest langsung..huhu...sofia tak tahu sampai bila badan sofia boleh bertahan.. :((















    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    rest byk2 dik..jgn sampai siksa diri..

    kacang buncis said...

    jangan paksa diri.....kak sofia...
    rest tu penting....kalo sakit langsung xbole wat kerja nanti...

    Mummydearie said...

    Kena jaga kesihatan tu, Sofia. Kalau sakit nantikan susah.

    Liza Razak said...

    kena rest ni sis..mayb sbb kerja kuat sgt