Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Baru Sekarang

  • Thursday, September 5, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Hehe arinih 29 syawal..baru nih lah sofia post picture raya..huhu..sorry lah sangat..sebab adik-beradik sofia semua tak sempat nak transfer pictures raya dari kamera..lagipun syawal kali ni, time ni arwah pak andak tengah sakit..seminggu raya dia meninggal..jadi memang tak sempat nak fikir pasal picture..cuma nih dah hujung-hujung baru lah sempat..tuh pun terpaksa juga curik masa transfer pictures..haaaa nih pun tak habis sedut eah...

    Act nih semua picture raya kat umah atuk..side ibu..kami memang pegi side ibu dulu jap..baru pegi umah atuk side abah..

    Time nih kitorang tak tau lagi keadaan pak andak...



    Kali ni tok mak gambar sekali dengan cicit dia yang belum setahun..tuh paling depan dengan bunga kat kepala tuh...sayang tak pakai baju kurung je...

    Haha time nih sofia suka tengok gaya abah..boleh dia layan bila kitorang nak gaya bebas..haha..



    Nih cucu perempuan yang ada raya pertama..eah dengan cicit sorang tuh yang beriba..

    Btw, arinih sofia dah mula cuti..sepatutnya esok, tapi sofia salah tengok tarikh..malas nak reverse application kat system tuh..proceed jelah..dah bukan senang nak dapat cuti kan..tapi terlajak awal nih bukan dapat rest pun..sofia nak setle mana-mana urusan yang tak dapat nak setle..time nih lah kan..bank-bank ke pejabat mana yang nak kena pegi..setlekan arinih!

    Esok!!! yeszzz...bermulanya detik #project2013...yeppie yo yeppieye!!!



















    1 comments:

    kacang buncis said...

    sooooooo sweettt...ramainya...