Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

At BSX

  • Friday, September 13, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Anneyeonghaseyo~~

    Fuhhh besar giler poster GDragon nih kat BSX..BSX ni nama salah satu brand pakaian...haha..time sofia pegi ni, memang tengah havoc sale..serious sale merata-rata dan melampau-lampau yer..aihh pakkal la pikir pasal luggage tuh..dh amik maximum pun tak cukup yer penyudahnya.. :(( 

    BSX nih pun still kat Myeongdong..seberang jalan je dengan tempat penginapan sofia..so, bila sampai setle check in bagai..rest kejap..solat..kire lepas isyak tuh sofia merayap ke Myeongdong...

    Myeongdong ni selain dari orang jual stall-stall, kedai-kedai pun banyak..semua brand ade..bab-bab kosmetik palingggggg banyak yer...etude tuh setiap lorong lah korang boleh jumpa..Saem..ha tuh pun GDragon juga duta die...tapi ade satu peristiwa kat Saem tuh...nantilah sofia story haha



    Memangggg lah sangat rambang mata yer...tapi first day nih tak berani nak shopping sangat pun..sebab takut nanti nak pegi tempat lain-lain..kang meraung pulak tak cukup duit..mana nak kaut weyh..

    Sini money changer bukan boleh dapat tukar rm ke won..diorang terima certain matawang je macam usd..kalo rm nih memang tak ade langsung yer...

    Jadi apa-apa pun, perlu dahulu kan mana yang penting..lagipun Myeongdong nih seberang jalan je..malam terakhir pun still boleh pegi lagi..haha memang pegi banyak kali pun...hahaha




    Besar kan poster GDragon nih..sofia nih kerdil parat buku lali die je...

    Memang rambang mata betul kat sini...aihhh berharap sangat nak jumpa GDragon nih sebenarnya..tapi tak ada rezeki..lagipun time sofia pegi nih, banyak die buat show sempena promotion album baru die tuh..huhu memang tak lee sesenang nak dapat jumpa yer...

    Tapi, ada sorang pelakon sofia jumpa kat subway...pelakon tak femes sangat rasanya..sofia boleh cam pun sebab baru je lepas tengok drama Phantom..dia pelakon citer tuh..nak amik picture sesama, susah sebab selisih pun dekat tangga...dia nak naik, sofia pulak nak turun..memang tak dapat lah kan..






















    2 comments:

    Mummydearie said...

    Alahai, rugilah Sofia. Walaupun tak brp femes, namanya pelakon korea kan. Kalau amik gambar bersama, sure ohsem gila, right?

    P.S. Sofia, leh xchange link. Akak letak sofia nyer kat bloglist akak dulu yek!

    Isteri kepada Suami said...

    mummydearie: huhu mmg pun kak...rugi tahap gaban..tp xpelah...ade rezeki, sure blh jmpe nnt hehhe...haha harapan nk jmpa face2face masih tinggi haha