Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Wajib On Weekend

  • Thursday, August 1, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Huaaa..tak sabar nak weekend..sofia rasa memang tetiap weekend..dua aktiviti nih yang utama sofia buat...perghhh tapi penangan die lepas dua ni, isnin tuh time pegi keje..segar dan ceria..haha even sebelah pagi je ceria..at least bangun pagi tuh senang la..haha

    Kerja yang memerah otak ni...die punya penat die lain macam..sofia rasa kalah buat aktiviti lasak..

    Minggu depan sofia masih bekerja..so weekend ni masih di tak balik kampung lagi..dan masih dapat buat dua aktiviti nih..hihihi...

    Tapi sofia ada barang nak cari..asyik keje postponed je..nih dah minggu last..harap-harap penyakit 'M' tu tak la terlampau berleluasa sangat..hehe..

























    5 comments:

    Lyn Yusoff said...

    nak dkt raya ni penyakit M mmg menular saja..
    lagi2 nak keluar rumah, mmg malas dgn jem & sesak segala bagai

    Isteri kepada Suami said...

    kak lyn: btul tuh kak...mmg besar sgt M tu kt sofia skg ni..

    kacang buncis said...

    waalaikumsalam...tima kaseh singgah blog sue ye...

    zarena heeney said...

    shopping hari sabtu ahad nie mesti ramai org..tak selesa nak beli brg

    Isteri kepada Suami said...

    sue: no prob :)

    zarena: kannn..tuh la psl..aihh..nih la akibat pesen tunda je hahaa