Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lets Take A Break

  • Tuesday, August 20, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Nih dah nak masuk 2 minggu syawal..citer raya masih lompat-lompat..hehe...sorry lah heh..lagipun sofia tak de lagi picture raya yang formal..semuanya masih dalam dslr..sofia share mana yang ada dalam hp lah dulu yer..

    Dan pada hari kedua syawal..sebelah pagi kami beraya pada side ibu..selalunya tak lama..dari pagi sampai petang je..tapi sebab tahun ni jatuh pada hari jumaat, kita take berak beraya tuh bagi laluan pada yang jejaka-jejaka nih solat jumaat...



    Bila yang sang jejaka nih pegi solat jumaat, ibu kata kite rest kat umah atuk je..sofia ngan adik-adik perempuan sofia pun apa lagi...vrroooommmm terus laju je tangan ni masuk roundabout kona kan ke Old Town White Coffee..konon-konon nak carik coffee kasik mata segar..

    Sebabnya, siang beraya..sebelah malam nya adik-beradik abah ngan tok mi akan datang beraya umah kitorang...ohhh dengan rumah tak prepare kemas ape-ape lagi..haha so sure kne pulun banyak kannn..tapi memang jalan lah coffee tuh..sofia dapat bertahan basuh pinggan sampai 12 tengah malam..hahaha

    Padahal malam tuh sambil basuh pinggan sambil layan award kat 8tv tuh...last sekali bigbang punya performance..lagiiii lah sofia semangat bekerja di tengah malam..haha..tapi memang betul la mata ni kan...habis je bigbang punya show..terus sofia mengantuk gile..hahaha
























    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    Sofia,
    klu nak pass tu email kak lyn @
    azlinah79@yahoo.com

    Mummydearie said...

    Samalah kita. Kalau hariraya pertama dan kedua biasanya dok kat rumah sibuk basuh pinggan mangkuk dan melayan orang dtg.

    Zie Madini said...

    Hehe. Semestinya citer raya still panas. Mcm zie lak.. raya 1st d rumah mentua. Raya 2nd bz d rumah sendiri buat open house