Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kisah 5 Syawal Ku

  • Monday, August 12, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo!!

    Haha sofia tak de pembuka entry syawal tup-tup terus lompat 5 syawal...haaa...pasal sambutan 1 syawal tuh nanti sofia cerita lah ye...pucuk pangkal sambutannya lebih kurang sama je dengan tahun lepas...

    Yang buat sofia terus langkau ke 5 syawal nih sebab sofia dah keje heh ari nih!! yeeee...sofia dah masuk office pun pada 12 Ogos nih..

    Sofia direct dari kampung arinih..tak balik semalam..sebab dah boleh jangka jam nye lah kan...ari Sabtu lagi sofia dah mula follow sikit-sikit keadaan highway...oihhh..tak sanggup lah aiii..bangun awal pagi lagi sofia sanggup dari duduk berejam kat atas highway tuh...

    Alhamdulillah..sofia sampai office dengan selamat..awal lagi..al maklum lah kan...jalan clear ya amat..parking pun tak de hal...siap stop 2 kali kat rnr tadi gara-gara sakit perut...pun still boleh sampai awal..ahah...



    Perghhh mau tak berat hati ek raya tak sampai seminggu dah kena masuk office..orang lain nampak luaran sofia mungkin ok..sofia pun tak kan ler nak buat muka seposen minta simpati kan tak dapat cuti panjang...kalau buat pun bukannya diorang yang dengar tuh yang approve cuti..so kite diri sendiri juga kena cekal kan hati..tabahkan hati..

    Bangun pagi lagi lah liat...tapi, asyik ingat yang keje tuh amanah kita...komitmen kite...terus sofia rasa serba salah nak sambung tido...untuk pagi tadi, memang ayat tuh memberi kesan mendalam untuk sofia motivated diri nih...bersyukur dengan kerja yang kita ada nih...

    Huhu..memang sofia bersyukur dengan kerja sofia..sentiasa ingat komitmen kite..tapi time driving dengar radio, lagu raya..aihhh sayu balik hati nih...rasa nak nangis pulak...hishhh tak boleh jadik..turn CD..lagu-lagu korea..hah amik...terus buat concert dalam kereta sambil driving...hilang heh segala sayu bagai..ngantuk pun hilang..hahaha

    Tak pe...sabar..sabar...ku korbankan cuti raya tahun ni..untuk big project nanti..kesakitan nih ade kegembiraannya..sabar ye hatiku...

    Tahun depan tak kira..sofia nak apply cuti raya panjang weyhhhh!!!!























    0 comments: