Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kemudahan Di Hujung Jari

  • Friday, August 2, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Jumaat sudah...jumaat terakhir di bulan ramadhan..huhu..apa feel sofia sekarang ni..entahlah..tak tahu nak describe macam mana..hanya bangun pagi..ikut flow hidup yang dah selalu dilakukan..

    Dah hujung-hujung macam ni baru jumpa link tesco yang boleh beli brg2 tesco secara online ni...aihhh dah lama sofia mencari service yang macam ni..baru sekarang dapat...

    Haha tak pelah janji dah ade nih...boleh terus jadi regular customer hahaha...

    Mula-mula rasa takut juga..ok ke tak beli barang basah online nih kan..sofia beli sayur-sayur dan buah...dan apa yang sofia dapat semalam memang amat puas hati...sayur die besar dan segar-segar...buah nya pulak setakat semalam sofia makan tak jumpa lagi yang busuk ke apa...luaran memang cantik sangat...serious puas hati heh...

    Pesen sofia nih memang malassss sangat nak keluar kannn..tapi perut nak kena isi..haruslah gaya gini...haha..nih ibu tahu nih confirm kena jerit hahaha

    Nih link tesco tuh eshop.tesco.com.my

































    2 comments:

    Lyn Yusoff said...

    semakin senang, segalanya dihujung jari saja.. hehehe

    zarena heeney said...

    hehhehehehhe semakin senangkan
    tapi ena lebih suka kuar berjalan lg
    blh cuci mata :p