Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ianya Hakikat dan Realiti

  • Monday, August 19, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..






    Hari ni sure ramai dah orang mula masuk office kan..yang sekolah pun dah start hari ni...dan pagi tadi sofia pegi keje pun dah banyak kete...dah sedap jalan clear..arini kuar lambat..agak stuck kejap la kat jalan tuh..even tak teruk macam kl..

    Last jumaat sofia EL..uncle sofia meninggal dunia khamis malam tu..so, dalam pukul 10 sofia konvoi dengan makcik sofia yang kat putrajaya terus ke kl..yang dari Muar n JB pun masing-masing semua konvoi malam tuh jugak..

    Sofia ingat macam nak buat ulang-alik je KL-Putrajaya..tapi ibu tak kasi..dengan keadaan macam ni, kelam-kabut je driving..dah ibu cakap macam tu..ikut jela..jadi malam tuh sofia bermalam kat KL rumah makcik sofia..sofia ramai sedara-mara area KL..even putrajaya ni pun bukan sofia sorang..hihi

    Uncle sofia yang meninggal ni, ayah kepada cousin sofia yang meninggal sama bulan dengan suami sofia..jadi, mereka bertiga meninggal pada hari dan waktu yang hampir sama..suami sofia meninggal petang jumaat, cousin sofia pun petang jumaat, dan uncle sofia malam jumaat..untungnya mereka bertiga..

    Hidup ni memang miracle..segala jawapan kepada yang miracle tu hanya Allah swt sahaja yang mengetahuinya...Allah swt Maha Mengetahui..dan hanya Allah swt sahaja yang tahu bila tiba masa hambaNYA akan bertemu denganNYA..

    Al-Fatihah buat Hj Jamal Abdul Nasir..semoga pak andak bahagia di sana..















    3 comments:

    Jenny Lilly said...

    Salam perkenalan...

    Mummydearie said...

    Takziah di atas pemergian pak andak sofia. Memang betul segala miracle tu mmg tak mungkin terurai oleh akal fikiran kita yg cetek nih.

    Zie Madini said...

    Alfatihah buat mereka.