Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Final Stage

  • Monday, August 26, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Happy monday!!! so hows weekend? haha sofia pulak kali ni agak tak duduk rumah sangat...melepak dengan korean member..tapi kali ni hanya Julia and Lydia je..yang lelaki tak ada langsung kali ni..Christine pun busy dengan personal matter..

    Haha kali ni pilihan kami KLCC..actually, Julia yang decide tempat hehe..kebetulan diorang nak KLCC ni, bagus lah sangat sebab ada PC Fair kan...boleh lah jengah PC Fair tuh kejap..perghh serious lama dah tak ke Pc Fair nih..ramai nye ya ampun....

    Sofia rasa, kalau selalu lepak ngan diorang ni...memang lagi kurus..haha sebab diorang bukan pemakan sangat..actually kan, nature diorang yang memang jaga kesihatan semua..bagusnya, even kat negara orang pun, diorang masih jaga adat dan budaya..diorang still suka try tapi masih ada batas..sofia kagum juga dengan diorang nih..

    Satu yang sofia belajar aritu, bila lepas makan, kat negara kita ni, perkara biasa angkat tangan nak minta bill kan...tapi kat Korea tak..ianya macam kira rude...sebab aritu masa minta bill, diorang macam terkejut kita buat macam tu..hehe..nih yang best bila kita bergaul dengan pelbagai orang..sebab setiap pelusuk dalam dunia ni mempunyai budaya yang amat berbeza dan mempunyai keunikan yang tersendiri...

    Dan main point kita lepak sesama, ada....haaa tang tuh nanti sofia reveal kan yer...hehe #project2013




















    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    syoknya ada korean member...

    Mummydearie said...

    So Sofia, macamana dia orang nak minta bill? Seronok gak belajar benda2 baru ni kan...

    Isteri kepada Suami said...

    kak lyn: hehe ok la..blh tau byk culture diorg

    kak mummydearie: a'aa..mmg seronok..kite pg kat kaunter bayar..