Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Balik Kampung

  • Monday, August 5, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Happy monday!! minggu terakhir kita berpuasa..hurmm..perasaan? entahlah..sofia cuma rasa seronok nak balik untuk berkumpul dengan family..spent quality time dengan family..bila jarang balik ni, quality time tuh memang penting..yeszzz sekarang ni sofia rasa bila dapat balik tuh...wohhhh lain sangat perasaan bila selalu balik..excited!!

    Nih agaknya perasaan orang yang selalu berjauhan dengan family ek..dan bila kita bersama lebih hargai masa tu dengan family..ya perubahan rasa ni banyak berubah bagi sofia sekarang..dulu selalu balik..kadang-kadang rasa macam budak baru masuk asrama..home sick bagai..ermm..tapi sekarang tak..kalau rasa nak rindu diorang, sofia selalu call diorang..sofia jarang balik..tapi selalu juga sofia call diorang..

    So, ramai dah yang mula cuti balik kampung..sofia rasa tengok kat putrajaya ni je pun dah boleh agak ramai balik kampung..sebab bile nak pegi keje tu..wahhh terasa lenggang habis jalan...indahnya jalan waktu ni..hahaha...

    Gambar kat atas tu gambar tahun lepas..tahun lepas tema family kuning..tahun ni merun merah pulak..haishh chibby nih pun dah makin membesar..tahun ni dah darjah 6..beli baju raya dah tahu fesyen atau tema apa yang dia nak..haha..dah ikut macam akak-akak die jugak lah nampaknya..sebelum beli, masing-masing dah tahu tema apa yang masing-masing nak...tapi dah budak lelaki ni, tak la macam perempuan..paling tidak gaya die suka, hip hop..

    Tahun ni sofia tak beli banyak yang di specific kan khas untuk raya...ohhh tidak..satu dari segi kurangnya masa nak pikir tuh semua..lagi satu sofia rasa membazir..baik sofia pikir, yang mana boleh buat raya dan sekali gus yang akan sofia pakai untuk pegi keje..hahahah...ermmm..macam banyak ke arah kemeja lah tuh heh...haha kasut pun pakai je lah kasut office..malas nak cari + nak pikir mana yang suai ke tak..

    Lagi pun tahun ni sofia kena simpan duit lebih skit untuk project besar 2013..haha project yang dah setahun lebih di rancang..alhamdulillah...setakat ni macam semuanya lancar...tapi ada part yang kurang best tapi still perlukan perhatian...huhu nanti la satu entry khas pasal tuh eahh eahh...

    Jadi..pada korang yang standby nak balik kampung tuh...selamat pulang...
    Sofia akan balik esok lepas office, yeay!! tak sabar!!!



















    2 comments:

    Jacky Juing said...

    hai Sofia.. apa kabar.. semoga sihat.. Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin..

    - Mr.J
    www.pengeRindu.com

    Isteri kepada Suami said...

    mr. j: hai mr.j..baik..tak balik sarawak ke?...maaf zahir dan batin jg pd mr j..selamat ari raya!! :)