Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

8 Looks Like Infinity Symbol

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






Annyeonghaseyo~~

So, august...seriously..macam-macam heh...betul la kata orang cina, 8 ni nombor yang ada 'ong' lagipun bila kita tengok, nampak macam symbol infinity kan...infinity, yang bawa maksud non stop..

Sofia mula dengan Bigbang heh..haha sure la my favor first..hehe...19.08.2013 genap 7 tahun bigbang..apa yang sofia lihat, bukan sahaja peminat di korea yang celebrate, tapi hampir 1 dunia punya VIP celebrate..bila tengok IG diorang, wahhhh meriahhhh diorang celebrate..

Bkn tu je, leader Bigbang, Gdragon punya birthday pun bulan ni..18.08 birthdate die lagi la keramat..memang segalanya 8..lahir pun tahun 88..dan 2nd solo album Gdragon pun release 14.08



Selain Gdragon, Seungri pun release solo album bulan ni..semalam dah publish 1 mv dia, Gotta Talk To You kat Youtube..haha dan dalam masa sehari, itunes kat beberapa negara termasuk Malaysia, lagu dia jadi no.1 hahaha memang laju je tgn2 VIP ni beli ea...

Bagi sofia music arrangement die kali ni ade kelainan..tapi still terbaik ^_^

Lepas ni tunggu untuk lagu-lagu solo Gdragon pulak..

Bulan depan taeyang punya solo album pulak..

TOP pula akan buat fanmeeting kat Filipina untuk KakaoTalk..

Bulan depan juga, Bigbang akan ke Singapore konsert untuk F1..aihhhh hopefully date project besar sofia tak clash ngan date diorang ke Singapore tuh



Dannnn dekat malaysia pula, berderet artis luar nak buat concert...bermula dengan linkin park..lepas tu metallica lepas tu pittbull dengan ahli kumpulan Black Eye Peas..fuhhhh...

Ohhh weekend ni pulak konsert Cnblue kat Malaysia...hoorayyy!!! tapi ini kali punya konsert harus sofia lupakan..huhu terpaksa kasi laluan persiapan project besar 2013 sofia..hehehe

So, siapa yang attend tu..selamat berhibur lah yer..ambil peluang untuk dengar music diorang secara live ye...






















3 comments:

Zie Madini said...

Ramai gak artis luar dtg malaysia ek. Syok lah uols yg dok kl dpt tgk. Hehe

Lyn Yusoff said...

pergi2 jgn tak pergi..
rugi tau.. hehehe

eVa said...

jelesss byk kwn pegi konsert big bang hari tu.. lps tu ada lagi diaorg dtg.. frusttt