Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Work hard -> Play Hard

  • Monday, July 15, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Happy monday!! arghh..again..its monday..haha tak puasa pun rasa lemau je bile sebut Monday...cit cit harus dihapuskan mind set tuh!! syuh syuh syuh jauh jauh sana!!

    Sofia inspired betul tengok orang yang workaholic nih..aihhh kagum dengan semangat diorang yang tak kenal rasa penat bekerja..nak kata kerja sekarang tak best..best..sofia suka kerja nih...hurmm tapi entahlah..kadang-kadang ada satu tahap sofia rasa..arghhh...stop!! im tired like tut* you know!! stop pushing me this and that!!

    Aigooo...

    Lagi satu sofia rasa, bila weekend je, tahap penyakit M sofia tuh memang kronik..so, nak betulkan balik hormon tuh bila masuk monday...haha memang take time lah...terutama part bangun pagi...aishhh liat bukan main hahaha....



    Haaaa! antara yang memang sofia sangat inspired dengan workaholic nye nih adalah G-Dragon...huaaa kadang-kadang tengok jadual die, tertanya-tanya sofia tang mana pulak die nih rest ke tido...pack memanjang...lagi lah bile tengok lepas konsert kat satu country, straight terus ke country yang lain untuk agenda yang lain...huaaaa kalo sofia sure nak take time dengan jetlag lagi kan....

    Serious kagum tengok gaya die bekerja...

    Sekarang nih..hampir setiap page planner sofia semua sofia bantai tulis Workhard -> Playhard

    Peringatan untuk sofia sendiri...if you want to play like enjoys everything..travelling..shopping like crazy...so you have to workhard baby!!

    Yer ar..nak nak sekarang online shopping bersepah kan...tak keruan juga kadang-kadang jadinya..hahaha nih dengan mega sale + sale raya nih..memang tak keruan...haha so sofia, please remember ok!!

    Setiap hari bangun pagi...sofia kena remind nih..pasnih nak letak quote tuh kat cermin..tengah siap-siap sambil pandang ayat tuh..

    Work hard, play hard
    Keep partyin' like it's your job
    Some pressure that we can push
    Ladies cant get enough
    Got my fitness, I'm looking buff
    And all my people with me, I trust
    Holdin' down for my suit k
    If they askin' you, I'm not guilty
    All the thing that I'm guilty of is making you rock with me (work it out)

    Yeahh my lovely work..we rock together!!

    I love my job..work like crazy..then you got the price for it!!  <3 nbsp="" p="">



















    1 comments:

    Lyn Yusoff said...

    biasa semua tuh..
    nak taknak kena gak rajin bgn kan...