Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ramadhan 2013 / 1434H

  • Wednesday, July 10, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Salam Ramadhan...

    Hari ni first day kita puasa..sofia harap diberi kekuatan untuk menghadapi bulan ni..yela, dengan keadaan sofia yang tak berapa sihat ni..minta-minta sofia boleh laluinya dengan lancar..

    Sebolehnya sofia tak nak miss first day puasa..feel sambut puasa tuh lain sangat...rasa meriah and excited nak puasa tuh lain..macam bila kita nak sambut raya tuh kan...

    So, kali ni merupakan tahun ke3 ramadhan sofia tanpa Mohd Syukri..sofia harap abang bahagia di sana di kalangan orang-orang yang beriman..sejak sofia tak sihat ni, hampir selalu juga sofia mimpikan suami sofia..



    Kali ni puasa..sofia rasa tak dapat langsung rasanya nak feel berbuka atau bersahur kat rumah..melainkan nanti buka puasa malam raya...insya-allah...kalau tak aral, mungkin tuh jela kot dapat..sebab time puasa nih memang sofia tak larat nak balik kg selalu..dah lah dengan jem nye tetiap minggu..tak sanggup nak tempuh..

    Tak pelah, lumrah hidup berjauhan ni kan..jiwa dan minda haruslah kental..nak-nak bila buka ke sahur tuh suasana nya yang riuh rendah hanyalah tv je nanti..tak macam kat kg, riuh rendah nak kejut adik-adik bangun sahur..hahha...

    Apa pun, sofia harap, tahun ni semoga kita semua dapat menjalani ibadah puasa ni dengan sempurna..dan cuba melakukan amalan yang terbaik..insya-allah..



    Selamat Berpuasa..














    1 comments:

    Lyn Yusoff said...

    selamat berpuasa sofia