Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Puasa & Ujang

  • Friday, July 12, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Sekejap je kita dah masuk hari ketiga ramadhan kan..ohh kali ni punya bulan puasa sofia memang rasa sekejap sangat..dari sebelum masuk bulan ramadhan lagi..bila tengok kalendar je..sofia dah boleh feel sekejap nya bulan ramadhan kali ni..

    Hurmm mungkin sofia terlalu concentrate dengan kerja sekarang..serious semuanya nak kejar masa..masa itu lebih berharga dari emas dah sekarang ni...fasa 1 akan tamat..tapi rasa macam banyak lagi nak kena cover..tuh yang sampai sofia rasa masa tak cukup kot..

    Ohh haa..bila puasa nih...sofia teringat zaman-zaman sekolah dulu..asal nama bulan puasa je..bilik sofia akan dipenuhi dengan komik Ujang nih..haha memenuhi masa yang terlampau boring pada hujung minggu..act sofia tak beli komik ni..parents sofia tak kasik..haha yerla kan..bahasa die sangat tak sesuai untuk sofia yang dah memang susah nak tangkap baik bahasa melayu mahu pun bahasa inggeris...

    Tapi Ujang nih memang best arr...sebeban lah jugak sofia pinjam member sofia komik nih..hahaha...serious layan die memang best..nak-nak bile diorg guna loghta nogori...wahhh..syok layan..haaa sofia rasa start dari komik nih lah sofia suka dengan loghat nogori nih...

    Pastu kalau musim-musim dah nak dekat raya..siap ada VCD pulak...hahaha..lagi arr melayan abis...

    Kadang-kadang bila weekend je kitorang tak tidur lepas sahur sebab bantai layan VCD die..macam mana nak ngantuk kalau dah asyik ketawa je kan...tapi sekarang nih..sofia tak tahu ade lagi ke tak komik nih...hurmm sofia nak cari nanti la...
















    1 comments:

    Jacky Juing said...

    cak.. selamat berposa yer... hehehe..

    Mr.J
    www.pengerindu.com