Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My Weekend

  • Tuesday, July 2, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Last week adalah antara saat kepenatan lah..tapi, bila dengan adik-adik yang kecik nih memang lupa lah jugak penatnya...melayan diorang nak itu ini..sana sini..memang hilang la...

    Sabtu memasing sibuk dengan kelas tambahan...maklumlah budak-budak exam tahun ni..tuh memang lumrah..bila kita tengok keadaan jadual diorang yang pack nih memang lah ada rasa kesian..tapi bila fikir betul-betul, ianya untuk masa depan diorang..biarlah diorang sakit + penat sekarang..yang penting masa depan diorang nanti kan...

    Semua orang melalui perkara yang sama..even kite yang dah keje nih pun dulu time sekolah dah alaminya...ketahanan mental tuh kena kental abis lah kan..


    Hishhh tapi, sofia rasa adik-adik sofia yang hujung-hujung nih kire beruntung lah sebab abah tak strict macam zaman sofia sekolah...perghhh..kitorang hanya dibenarkan keluar hanya untuk sekolah dan tusyen je...selain dari tuh memang tak boleh langsung...

    Bunyi macam kejam kan...tapi sofia bersyukur cara macam tuh lah sofia rasa sofia jadi orang...alhamdulillah...ke'strict'an abah tuh bawa sofia ke tahap ni..



    Sebab tuh kadang-kadang sofia akan buat adik-adik sofia lebih kurang cara yang sama...tapi still ada lacking jugak lah..ade je sofia bantai bawa adik-adik sofia tuh berhibur..cair pulak dengan rayuan diorang..

    Tapi, sofia jenis..."ok, awak nak apa along boleh kasi..tapi along nak result korang...result korang ok baru boleh dapat..."

    Haaa..kalau tak..nasib diorang lah kan dengar sofia membebel yang makan masa berbulan pun tak habis...lepas tu, sofia akan pantau secara strict direct dengan cikgu memasing...

    Hahah chibby memang cuak bila die tahu aku akan deal direct dengan cikgu die..

    Sofia tak lah blame cikgu kalau result adik sofia tuh macam tuh..tapi sofia nak adik sofia tahu yang sofia tak main-main pasal result diorang...result tuh kalau dah korang tak study, memang padanlah dapat macam tuh kan...



    *This entry dedicated to Saffa Haziqah Jamaludin and Sadiq Hariz Jamaludin*
















    0 comments: