Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My New Love

  • Tuesday, July 30, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Wohhh pejam-celik-pejam-celik dah masuk fasa ketiga dah umat Islam berpuasa kan...cepat betul masa berlalu..tapi seperti yang sofia jangka kan sebelum masuk ramadhan lagi..bila puasa mesti rasa masa tu cepat sangat berlalu..sebab memang setiap tahun tu yang sofia rasa..hehe

    Sure ramai dah mula dengan preparation nak raya kan..lagi la kalau yang ada anak tuh..silap-silap ada yang belum masuk ramadhan lagi dah antar baju kat tailor..haha pesen-pesen antar baju kat tailor nih..sofia rasa sejak sofia keje, macam tak ada lah baju raya antar tailor..memang beli siap je..ibu tetapkan tema color family..pastu, sofia carik lah sendiri baju yang dah siap..senang..tak payah pikir panjang..

    Sofia punya 'M' kan besaaaaar sangat bak kata ibu hahaha...di akui lah..malas nak serabut kan kepala pikir pasal baju..lagi pun pegi keje pun sofia jaaaraaaang sangat pakai baju kurung sangat..banyak kemeja atau blouse yang tak payah nak gosok sangat..hah pesen macam tuh memang fav!! bab-bab iron ni...aduhhhh malas sangat!

    Tapi, sofia paling addicted dengan bag..haha..baju tu pesen apa sekali pun..lantak lah asalkan masuk dengan tema family..haha..tapi bab-bab bag ni...huaaa..sebelum beli atau cari, selalunya dalam kepala sofia selalu dah terbayang sofia nak pesen macam mana, bentuk dia..color die..haha dan tahun ni, untuk raya sofia tak beli online..hehehe..sebab kali ni sofia nak pakai clutch..

    Plan nak ke 1 tempat ni..yang banyak pilihan..tapi di sebabkan sofia super la tak larat nak kuar time weekend aritu..lagipun sabtu tu tak sahur..lagi lah alasan 'M' tu membuak-buak..

    Haha penyudahnya, pegi jelah Alamanda tuh..ohhh memang mencari dengan serious..sampai sofia tak perasan ada member nampak sofia..dia cakap sofia shopping dengan serious..haha kat kepala nih dah ade bayangan atau idea kan..memang mata sofia mencari yang ala-ala macam apa yang sofia nak...

    Bab-bab bag ni memang selalunya sofia serious..hihi...

    Setelah masuk ke beberapa butik...finallyyyyyyyy...taaadaaaa...tu yang kat dalam gambar kat atas tuh..KK..my new love..haha..even ada sikit lari dari idea asal..tapi uniknya design dia ni memang buat sofia tertarik..hahaha..gambar keseluruhan dia..nanti ea..tunggu raya..

















    2 comments:

    kacang buncis said...

    kreatifnye..:)tq singgah blog

    Lyn Yusoff said...

    wah handbag raya u!!