Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kali Ni Collapse

  • Tuesday, July 9, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Sofia tak sihat dari hari Jumaat lagi..kena food poison..

    Dah pergi klinik n hospital..tapi perut masih lagi tak ok sampai arini...

    Cuma sofia dah tak vomit n diarrhoea sentiasa...kalau dari jumaat sampai sabtu, non stop..selang 1 jam..sure dedua tuh kena skali...lepas vomit..terus diarrhoea pulak..letihnya badan..memang badan tak bermaya sangat...nih first time sofia kena teruk macam nih...

    Ahad sofia dah ok sikit..tak sentiasa muntah...badan baru nak cuba makan buah-buah..nak makan yang lain..sofia masih tak selera..huhu bau makanan je dah buat sofia rasa nak muntah...hishh sofia rasa dah macam gaya orang mengandung pulak...nih diorang yang mengandung tak tau la macam mana plak ek mengadap keadaan macam ni hari-hari...

    Tapi still, lepas makan muntah balik...tapi kali ni either one..kalau muntah, sofia dah tak diarrhoea..kalo kena diarrhoea sofia tak muntah...



    Nih baru suku ubat je..ada lagi ubat sebab sofia pergi klinik ngan hospital..mula-mula pegi klinik..tapi macam tak ada sebarang kesan pun..masih macam tuh juga..esoknya sofia pergi hospital pulak..

    Huhu..kesan dari ni, blood pressure sofia drop sangat..tuh yang kepala sofia sekarang asyik rasa nak pitam je...

    Huhu sofia tak tau nak buat ape lagi dah...

    Korang...kalau ada cara-cara tradisional ke boleh share untuk sofia hilangkan sakit perut nih...sebab esok dah mula puasa..sofia nak puasa..tapi kalo muntah nih tak hilang..susah untuk sofia nak puasa.. :((



















    1 comments:

    Lyn Yusoff said...

    get well soon yer
    selamat berpuasa