Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Baby I'm Not A Monster

  • Tuesday, July 23, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~ Selasa sudah...arinih genap 2 minggu kita berpuasa...huhu memang kejap je dah 2 minggu...lebih kurang 2 minggu je lagi ramadhan nak meninggalkan kita..

    Perasaan sofia setiap kali nak sambut raya mesti goyang...rasa tak keruan..mungkin tak macam orang lain yang seronok dan excited nak raya...happy sebab dapat balik kg spent time dengan family..tapi still ada satu kekosongan kat situ..satu rasa yang memang susah sangat nak described..

    Mungkin jugak sebab tu sofia tak de feel sangat nak apply cuti raya kot..well, macam tahun lepas jugak..sofia tak cuti lama pun untuk raya..tahun ni lagi la..dengan keje yang tengah menggila nih kan...

    Cuma sofia nak rasa buka puasa dengan family..tuh je...


    Ohhh haaa..sofia baru perasan yang gambar ni dah berzaman pending..asyik lupa untuk post je...actually dah lama lah juga sofia tengok...sebelum Lone Ranger...

    Ohh nih citer cartoon yang sangat membosankan..sofia kaki layan cartoon juga..tapi cite ni sangat slow...super slow...mengantuk ok!

    Tak rugi pun kalau korang tak tengok...sofia 2-3 kali keluar sebab mengantuk sangat..pergi toilet bagai...

    Arghhh..citer die tak macam cite ice age...ha tuh memang best..sofia follow citer ice age tu dari 1st lagi..memang best...












    6 comments:

    kacang buncis said...

    berkenan kat kasut la....hehe

    Isteri kepada Suami said...

    kacang buncis: hehe blh try cri kat superheroes ^_^

    zarena heeney said...

    hehehhehehehe ingatkan ena jea suka tgk kartun
    ena nie yg dah jd mak bdk pun melayan gak tgk kartun hahahahaha

    sama naik dgn anak

    Isteri kepada Suami said...

    zarena: haha best la layan cartoon ni..kadg2 blh kasi release stress..

    Lyn Yusoff said...

    rajinnya awak layan movie

    Isteri kepada Suami said...

    kak lyn: hehehe semestinya..mmg layan movie abis..kasik release stress hehe