Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

YG Phamily Exhibition

  • Tuesday, June 11, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Last sunday sofia denan azirah joined YG Phamily Exhibition yang bertempat di Fahrenheit88..floor yang happening..no rules..haha..

    YG Phamily Exhibition ni sebenarnya adalah untuk fans YG Entertainment..company yang bertanggungjawab handle Bigbang, 2ne1, Se7en, Lee Hi dan ramai lagi...

    Bestttt!! sebab sofia dapat jumpa ramai VIP kih kih..fuhh memang happening la..sofia ingat sofia la VIP yang paling gila..tapi ramai lagi yang lebih hebat kegilaanya..haha..awal-awal dah ngaku kalah tengok kehebatan diorang sebagai VIP..



    Bila sebut VIP ni, sebenarnya adalah untuk peminat-peminat Bigbang..nama untuk peminat2..kalau Cnblue namanya Boice..setiap artist ada gelaran untuk peminat diorang...macam mana boleh timbul..sofia tak pasti..haha setakat ni tak rasa nak meng'google' plak history nama ni..kih kih

    Insya-allah, nanti ada masa baru korek carik lah...




    Majority yang datang ni sofia tengok adalah VIP..haha tengok baju diorang pakai pun kite boleh tahu yer..

    Hehe macam sofia, baju One Of A Kind..nih officially sempena concert solo GD yang sedang berlangsung..dan malaysia salah satu negara yang bertuah kerana terpilih..hehe..yes GD you make your promise..sebab time GDA Awards die ada cakap akan datang balik...dan hopefully this tour will not be the last...We hope want to see you more often..

    Sofia minat gile bigbang..sofia bias pada GD dan TOP hahaha...tapi tak sangat bias..cuma dua ni lebih exposed pada media..tu yang rasa macam bias..actually masa tengok family outing dulu, sofia minat sangat kat Daesung..sebab die tuh super lawak...colaboration dengan Jae Suk memang terbaik lawak diorang dalam Family Outing...



    Pelbagai aktiviti ada..antaranya pertandingan tiru gaya fav artist korang..ade 2 yang tiru gaya GD, sorang gaya park bom 2ne1 dan sorang gaya se7en..gambar diorang nanti sofia upload yer..

    Selain tu ada tarian oleh penari-penari yang hebat..ada sorang tu sofia perasan die menari ala-ala Taeyang..perghh lembut gile seyh badan menari..kagum tengok die menari..lagi la bile menari tu dengan lagu Taeyang...memang superb...

    Dan yang penting, flash mob untuk welcoming GD nanti..tutorial dan cara-cara diorang ajar...fuh banyak betul diorang atur untuk sambut GD nih..pastu dalam konsert tuh nanti..ada lagu-lagu yang GD nyanyikan..ada caranya..bukan semua lirik lagu-lagu GD kita follow sama-sama GD..ada part-part die supay a nanti jadi seragam...cara nak kibarkan banner pun ada caranya...seriously diorang ni memang teratur la..



    Kitorang yang datang ni dapat door gift..banyak lah jugak..kipas nih ada dua muka..satu Bigbang, satu lagi Se7en..dapat kad muka Top..

    Bagi sofia program ni sangat menarik...sofia pun dapat member baru yang sama-sama VIP..haha...




























    2 comments:

    Lyn Yusoff said...

    serious tak tau pasl kumpulan2 ni sure..
    korg mmg peminat setia.. but once u guyz enjoys.. that's cool

    Isteri kepada Suami said...

    lyn: hehehe..blh tahan la minat abis..tq kak :)