Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

The Beat Really Help Me

  • Thursday, June 13, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Sofia tengah kemaruk ulang-ulang lagu-lagu lama Jang Keun Suk ni..actually die ada solo ngan group..group tu die dengan Big Brother..nama group die team H..

    Sofia memang suka dengar lagu-lagu yang beat die macam lagu-lagu team H...sebab sangat bantu terutaam sofia tengah buat kerja..boleh mengadap kerja tu sekejap je boleh setle..

    Sofia ada member yang pegi gym..die cakap best layan lagu beat macam ni terutama tengah exercise..memang betul pun bagi sofia..membantu sofia punya kerja dan selalunya memang siap tanpa dijangka masanya...tak sangka boleh siap dalam waktu yang singkat...

    Tapi Jang Keun Suk ni air muka die garang..die nih pun berlakon juga..suka tengok watak-watak die bawa...sangat memilih watak dan selalunya watak die amik, memang rasa suai sangat dengan air muka die tuh haha...

    Antara lagu-lagu die yang sofia layan Feel The Beat, Gotta Gocha, Take Care My Buss, What Is Your Name, I Just Wanna Have Fun..dan solo JKS yang latest Nature Boy..haha yang lagu solo die nih memang santai abis...slow motion je..music video die pun santai...

    Hopefully satu hari nanti dapat tengok die perform live...sebab music die memang sofia suka sangat...














    1 comments:

    Lyn Yusoff said...

    serious tak kenal artist2 or kumpulan dri korea ni...