Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Pee Mak Yang Handsome

  • Monday, June 10, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...








    Annyeonghaseyo~~

    Happy monday = happy working yaw~

    Happy ke...huh pepagi lagi mood sofia dah swing tapi bukan isu keje la..nih isu lain..memang menyirap betul...cari pasal je..

    Malas nak pikir dah..time keje harus fokus isu keje je..ngadap keje pun sambil senyum-senyum setlekan isu system..hahaha



    Last friday sofia dengan adik-adik sofia pegi layan movie..tak  bape nak mid night..kang ade yang semua bantai tido dalam tuh..actually, penah ea..kitorang semua sederet adik-beradik bantai tido dalam wayang...tuh gara-gara nak sangat layan mid night kan...

    Layan After Earth?

    Ohh tidak...kami layan citer Thailand...Pee Mak! super best tahap dewa citer ni ea...pecah perut...serious senak perut sebab ketawa dari start cite sampai last...patutlah gsc bukan main semangat promote citer ni..ok ok bagus citer ni...

    After Earth nantila...sure sekarang ni semua tengah berebut nak tengok kan..tak pela tu kemudian...



    Nak-nak jumaat tuh sofia memang tension abis...

    Malam tuh dapat layana Pee Mak nih memang melegakan...

    Actually citer ni die punye jalan cerita sempena cite Nang Nak tuh...tapi nih die buat jalan cerita yang kelakar habis!!

    Korang memang patut layan citer ni



    Ha nih hero die..Mario Maurer..niat asal, sebab kan mario nih ha..sebelum ni penah layan satu citer die..lawak jugak la..kire die nih memang tak segan mencacatkan muka die yang handsome nih..

    Dalam Pee Mak ni lagi lah die mencacat abis!

    Kisah zaman-zaman perang...dengan gigi yang macam sentiasa makan sirih..aihhh...cacat gile...

    Dalam citer ni nama die Pee Mak...


    Mario nih mix thai jerman kalau tak silap..mana tak muka die mix habis kan...

    Budak ni lahir tahun 1988..sebaya dengan GD..aihh yang lahir 1988 nih memang handsome-handsome ek..aihh


    Dan bukan je mario yang mencacat tuh jadi lawak..tapi semua yang berlakon terutama kawan-kawan die...perghh lagi lah memang pecah perut sepanjang citer...nak-nak yang si rambut buku terbuka tu...perghh memang lawak die nampak spontan je...

    Selain tu, jalan citer ni memang tak boleh nak jangka...ending die unexpected..

    Kalau la sofia punye hidup boleh jadi macam ending dalam citer ni...hmmmm~

    Tapi yela, realitinya, semua tu di luar bidang kuasa kite...

    Tolak pasal tuh...yang penting..jalan cerita ni menarik..sofia nak rate citer ni pun tak tau nak nilai...terlalu infinity bagi sofia...




















    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    ramai yg lata best citer pee mak ni...
    tapi takdenyer nak tgk..

    Isteri kepada Suami said...

    lyn: mmg best pun..tapi kenapa tak nak tgk cite ni kak?

    Cik Muda said...

    huhu.. nak tengok la nanti...

    kacang buncis said...

    macam best :)

    http://kacangsebuncis.blogspot.com