Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My Happening Sunday

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






Annyeonghaseyo~~~

Huhu..rasa tak bermaya sangat hari ni heh..penat satu badan tak hilang lagi..sakit segala urat..

Nih gara-gara sofia dengan azira merayap sampai ke bukit bintang..haha tapi memang ade sebab sofia ke sana..nak ke pavii..nanti sofia bagitau sebab ke pavii tuh la ea...

Serious lama sofia tak ke pavii..jalan kat area situ banyak construction..memang banyak halangan..sesat bagai..ha tang sesat tuh nasib baik jalan kaki...kalau harung dengan kereta..tah pukul bape dapat jejak kat pavii tuh..almaklumlah situ jalannya memang tak penah aman kan...sentiasa penuh dengan kereta...

Sofia dengan azira singgah ke Fahrenheit88..oklah tempat die..singgah sebab teringatkan tiket konsert GD last month launch kat situ...haaa lagipun minggu ni pulak ade fanmeeting untuk VIP..ade aktiviti untuk peminat GD nanti..huh tuh harus pegi..haha

Pastu Isnin, macam arinih balik...collapse..tak bermaya abis nak pegi keje..haha



Dekat pavii kat banyak butik yang best2...huh memang cuci mata...aihhh kalau dapat sambar satu kat situ memang superb...tapi, sape nk hulur duit hah? hahaha...tunggu GD belikan..hahaha 



Kat Fahrenheit88 nih sofia suka..kat 3rd floor ade jual baju-baju ke accessories yang unik sesangat...suke!! 

Sekarang ni sofia tengah kemaruk nak cari magnet earing..aihh aritu kat Langkawi ade jumpa tapi tak beli pulak..nih sampai sekarang terbayang-bayang nakkan magnet earing tuh...haahaha



Time nih kalau sarung dengan kasut superman sofia tuh memang suai sangat...tapi tak larat la..kasut tuh tak suai nak guna untuk jalan ke sana sini...huhu berat..



Ohh sofia adalah pengguna LINE..haha of course la sebab GD ade account LINE ni h kan...senang nak private wish kat die..haha kalau twitter nanti orang lain yang follow die pun boleh nampak..segan..so, baik guna LINE ni..

Haaa sekarang ni kakao talk pulak kan...ha tuh sofia dah ade lama cuma baru sekarang launching kat Malaysia..sofia install dah lama sebab nak main game Anipang..ahli kumpulan SHINWA suka main game tuh...hehehe



Azira suh amik gambar bangunan ni dengan die..die cakap nih macam bangunan kat Singapore..kemaruk sangat ngan singapore mak cik ni haha..sampai bola pun die sokong singapore...

Ape-ape lah azira..janji awak bahagia..

Awak singapore..along prefer ke arah korea..kih kih..pening kepala ibu ada anak-anak macam ni..haha

Malam tadi ibu call tanya ke mana..haha ibu memang ade instinct kuat bila sofia merayap area KL ni...

























3 comments:

Lyn Yusoff said...

tapak kaki ape tuh??
heheh

zarena heeney said...

jarang dpt pergi ke pavillion

ice cream ker tapak kaki tu

Isteri kepada Suami said...

lyn: hehe tapak kaki anak singa kot hihi

zarena: hehe ice cream tapak kaki..comel kannn..best..