Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

I'm Really Need This!

  • Thursday, June 20, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Arghhh...serious! sofia memang perlukan sangat...rasa nak lepak duduk dekat waterfall je sekarang nih..nak pegi beach memang jauh benor la..lagipun cuaca sekarang pun tengah panas sangat sekarang kan...jadi, sofia prefer waterfall...ade la pokok-pokok nak berteduh..

    Fuhhh dengan air yang orginally dari gunung..sejuknya...wahhhhh serious syoknye kalau dapat lepak kat waterfall nih kan..



    Tuh restaurant mana lah yang best sangat buat kat waterfall tuh...tuh sure mahal kan..tapi, rasanya kalau dah tahap stress melampau..even mahal pun orang sanggup pegi kan..makan sambil menghayati keindahan alam...bunyi air yang jatuh dari atas..suasana yang nyaman dan sejuk...fuhhh nakkkkkk suasana ni sekarang!!

    Huhu...

    Mana nak cari yang dekat dengan KL ni ek?

    Any suggestion?



























    4 comments:

    zarena heeney said...

    perghhhhh bestnya dpt mkn tepi waterfall tu

    ala sofia pg jea waterfall mana pastu picnic jea tepi air tu eheh

    Lyn Yusoff said...

    tak tau lah dik..
    klu tau, gtau erk..
    leh kita pg sama2..

    Isteri kepada Suami said...

    lyn: huhu..no prob! incase sofia tau mana yg dekat..akan roger nnt hihi

    Isteri kepada Suami said...

    zarena: haha mmg pn..nk cari waterfall yg terdekat pun xdpt lg nih hehe