Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Cuaca Tak Elok..Hati Pun Tak Senang

  • Friday, June 21, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Ohh jerebu makin teruk kat Muar..even sofia tak berada di Muar sekarang..tapi family sofia kat sana..

    Ya Allah..lindungilah keluargaku di Johor dari segala bencana dan penyakit..

    Family sofia tak kasi balik Johor selagi keadaan cuaca tak elok..lagipun sofia senang sesak nafas kalau melibatkan udara ni..asthma lagi..ermmm..tapi hati tak senang la kan bila keadaan macam ni kita tak bersama keluarga...apa yang berlaku kita tak nampak..tak tahu nak buat ape...

    Tapi next week, sofia kena outstation ke Johor..tak tahulah macam mana..still on atau postponed..























    1 comments:

    zarena heeney said...

    jerebu makin teruk di JB dah cecah 300ipunya