Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Yeay..Dapat Kehijauan

  • Wednesday, May 22, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..






    Annyeonghaseyo~~~ yeeehaaa...morning uols!!

    Bahagia baru balik rehatkan kepala ni..haha..akhirnya, last week dapat juga sofia larikan diri mencari ketenangan...cewaahhh ketenangan la sangat haha..ye arr sofia lama gile tak rasa bercuti eah..dan kali ni memang rasa seronok gile dapat jenjalan ngan diorang haha

    Kali ni trip bersama mereka..just for a ladies ok...no man no boy~

    Sesampai je kitorang bantai carik seafood..puasss~~ super lama sofia tak makan dengan kepuasan macam ni..



    Tempat tinggal sofia dekat dengan gunung..see, bangun pagi..eh ni tak pagi sangat..dah pukul 10 lebih jugak la ni..kabus masih menebal kan...

    Sejuk die jangan kata la..memang sejukkkk tapi nyaman...memang udara terpelihara betul la kat sni..hehe



    Serious mendamaikan kepala bila tengok kehijauan nih...lagipun bagus untuk mata kita kan..

    Dah berapa asyik di perah mata ni mengadap computer je kan..sekali dapat tengok pemandangan hijau macam ni...ya Allah..sejuknya mata...indahnya pemandangan...ciptaan Allah swt memang indah sangat..tiada bandingan...

    Bukan pemandangan kehijauan je sofia kat sini..tapi juga pemandangan kebiruan..haha later sofia update pasal kebiruan pulak yer...

    Happy working guys ^_^
















    1 comments: