Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Me Is Lazy?

  • Wednesday, May 8, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..






    Annyeonghaseyo~~

    Huaaa..sofia bermasalah nye nak bangun pagi sekarang ni!!! seksa weyh!! 

    Yang boringnye bile nanti dah berkelam kelabut lintang pukang bersilat setiap pagi sebab lambat nak pegi keje...nak ikut memang tak jauh lah nak pegi keje tuh..tapi kan sebab terlalu banyak traffic light nak ngadap...memang boleh jadi lambat kalau semuanya merah...super lambat hokey!



    Huhu tak tahu ape masalah leee nak bangun pagi nih..aihhh..berat gile badan ni..tapi bila kat muar, okey je bangun pagi...no prob...haha tak tau la sebab signal ibu tu yang buat sofia senang bangun kan...hahaha

    Jam siap 2 sofia guna untuk bangun..hp sy snooze banyak kali...sampai sofia rasa penat asyik snooze je kot, die mati sendiri alarm tuh...arghhhh...

    Rasa nak buat macam mr bean  rasanya untuk bangun pagi nih...payahnye lah lah aii...



















    0 comments: